Bel ons nu

06 34 82 01 74

Boek nu !

Wimperextensions One by One

Wimperextensions met vossenhaar of zijde

WimperextensionsIedere dag opstaan met mooie wimpers? Laat dan bij Nona’s Beautysalon in Aalsmeer wimperextensions zetten. We hanteren de “haartje-voor-haartje” techniek. Dat wil zeggen dat iedere afzonderlijke wimperhaar wordt verlengt met een wimperextension. Dit geeft een heel natuurlijk effect. Precies zoals een natuurlijke wimperhaar, hebben de wimperextensions een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde. Door middel van een speciale wimperlijm worden de extensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

Per oog plaatsen we ongeveer 90 wimperextensions op de wimpers. Draagt u contactlenzen dan moeten deze wel uit tijdens de behandeling. Na uw nieuwe set wimperextensions is er geen mascara meer nodig. U mag een speciale mascara  aanbrengen als u dit nodig vindt.  De mascara moet op waterbasis zijn, ofwel de mascara moet met water worden verwijderd. 


De voordelen:

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 4 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimpers. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 1,5 maand, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseer ik om ieder 2 a 3 weken een refill-behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is anderhalf uur.  Een refill-behandeling voor je wimperextenions duurt gemiddeld een uur. De extensions zijn bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. Ideaal voor de vakantie! Ze zijn heel licht, dus u voelt ze niet zitten. U krijgt de lengte die u wenst. 

Wij hebben 2 opties:

  • Wimper extenions van echt vossenhaar, deze geven een heel natuurlijk en mooi effect. Ze kunnen in iedere gewenste lengte aangebracht worden en ze zijn veder licht. Het mooist is om de wimperextensions in een zogenaamde waaier te plaatsen. Dus korte haartjes in de binnenooghoek en steeds langer wordende haartjes naarmate zodra je verder naar de buitenooghoek gaat. 
  • Wimper extensions met zijde wimpers Deze geven een mascara look. Het ziet er minder natuurlijk uit maar uw ogen krijgen wel een prachtige uitstraling. En geen mascara meer nodig! Ideaal voor elke gelegenheid of gewoon voor elke dag. Deze wimperextensions zijn er in alle lengtes en zelfs verschillende diktes en verschillende mate van krul.
  • Locatie

    Nona's Beautysalon is gevestigd in Aalsmeer én in Amstelveen

Volg ons

 

Openingstijden

     
*Behandelingen zijn op afspraak.*

Maandag:    op afspraak

Dinsdag: gesloten

Woensdag: op afspraak

Donderdag: gesloten

Vrijdag: 14:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 12:00

Zondag: 09:00 - 12:00

Boek nu ! Contact